To brand

Η Âme Nomâde είναι μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από μοναδικά, χειροποίητα, soulful κομμάτια για εσάς και το σπίτι σας. Φτιαγμένα με αγάπη από τεχνίτες στο Μαρόκο και σε όλο τον κόσμο, κάθε κομμάτι περιέχει μια ιστορία που θα γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής και θα σας εμπνέει για πάντα.

Σχεδιασμένη για γυναίκες που η σκέψη τους περιπλανιέται έως την άκρη του κόσμου, η Âme Nomâde είναι γνωστή για τον μποέμικο χαρακτήρα της που συνδυάζει υπεύθυνα απλές αλλά διαχρονικές πολυτέλειες με την καθημερινή αυτο-περιποίηση. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τη συλλογή μας και να μας ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι..

Η πρακτική μας

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το πνεύμα της γυναίκας που είναι ανοιχτή σε μακρινούς ορίζοντες, σε εμπνευσμένους τόπους και στην ομορφιά του κόσμου. Μιας γυναίκας που ευδοκιμεί μέσα από τις εμπειρίες και τις συναντήσεις της και που ευθυγραμμίζει τη ζωή της με τα βαθύτερα όνειρα και τις επιθυμίες της.

Είμαστε προσηλωμένοι στη δημιουργία όμορφων και περίτεχνων κομματιών για εκείνη και ταυτόχρονα σε μια απόλυτα συνειδητή προσέγγιση σε σχέση με το πώς το κάνουμε. Χειροποίητα. Ηθικά. Θεϊκά. Αυτές είναι οι αξίες που βρίσκονται στην καρδιά του ποιοι είμαστε και του τι κάνουμε.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ

Η Âme Nomâde αγκαλιάζει την περιπετειώδη θηλυκότητα και τον ηδωνικό αισθησιασμό της γυναίκας. Ωστόσο, η πραγματική ομορφιά βρίσκεται και στην ίδια την παραγωγή της συλλογής μας.

Όλα τα κομμάτια μας είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητα, από τεχνίτες στο Μαρόκο, την Ισπανία, το Μπαλί, την Ελλάδα και το Βέλγιο. Έχουμε καλλιεργήσει έντιμες σχέσεις με τους τοπικούς παραγωγούς και τα μικρά εργαστήρια ώστε να σας προσφέρουμε τα πιο ξεχωριστά κομμάτια αλλά και για να οικοδομήσουμε μαζί μια ισχυρή, παγκόσμια κοινότητα που βασίζεται στην αλληλοϋποστήριξη, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση. Η παραδοσιακή διαδικασία της παραγωγής είναι ένα πραγματικό «έργο αγάπης» και ένα όμορφο ταξίδι χειροτεχνίας που μεταδίδεται στον χρήστη.

ΗΘΙΚΑ

Είναι δέσμευσή μας να δημιουργούμε τα εξαιρετικά χειροποίητα κομμάτια μας μόνο διαμέσου μιας ηθικής παραγωγικής διαδικασίας. Να είστε σίγουροι ότι οι συνεργάτες μας λαμβάνουν μια δίκαιη αμοιβή και εργάζονται σε αξιοπρεπείς συνθήκες. Οι τεχνίτες μας είναι σε γενικές γραμμές άνθρωποι που μεγάλωσαν μέσα και από αυτό το επάγγελμα διατηρώντας μια πραγματική τεχνογνωσία για τη δημιουργία αυτών των μοναδικών εμπειριών. Εργάζονται με πάθος και υπομονή παρά την επίπονη φύση του έργου.

Το νομαδικό μας εργαστήριο έχει δεσμευτεί για την ανάδειξη των κοινωνικών πτυχών της παραγωγικής αλυσίδας των εμπορευμάτων μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι ο σεβασμός του δίκαιου εμπορίου, συμπεριλαμβανομένου του αξιοπρεπούς μισθού διαβίωσης, του σεβασμού των δικαιωμάτων των εργαζομένων και φυσικά της απαγόρευσης της παιδικής εργασίας. Για τα απαραίτητα για την περιποίηση της επιδερμίδας μας, χρησιμοποιούμε φυσικά συστατικά και προσπαθούμε να τα επεξεργαζόμαστε το δυνατόν λιγότερο. Οργανικά, φυτικά και δίχως βία. Είμαστε υπέρμαχοι της ιχνηλασιμότητας και για αυτό συνεργαζόμαστε με διανομείς που προμηθεύονται υπεύθυνα τα συστατικά που χρησιμοποιούμε, όπως το Argan από τη μαροκινή έρημο.

ΘΕΪΚΑ

Είναι επιθυμία μας κάθε γυναίκα να ζει και να ντύνεται από ανάγκη για αυτο-έκφραση και αυτο-σεβασμό. Η αποδοχή της ιερής της θηλυκότητας έχει να κάνει με την πλήρη συνειδητοποίηση της θεϊκής της ουσίας και της δύναμής της για τη δημιουργία ενός περισσότερο αρμονικού κόσμου. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε πολύτιμες, μοναδικές συλλογές που σας ενθαρρύνουν να καλλιεργήσετε τις δικές σας μικρές τελετουργίες ευεξίας.

Σας προσκαλούμε να γειωθείτε και να συνδεθείτε με τον εαυτό σας. Εναρμονιστείτε ενεργά και ευθυγραμμιστείτε με τον ανώτερο εαυτό και όραμά σας. Φορέστε τα μοναδικά μας κομμάτια ως έκφραση της θεϊκής δύναμης που βρίσκεται μέσα σας. Νιώστε σίγουρες και πολύτιμες. Είστε τόσο θεϊκές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΟΥ

Μαρία Ντούμα

Πάντα ήμουν ονειροπόλα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου γοητεύτηκα από μακρινά μέρη, μαγεμένα βασίλεια και ανατολίτικες ατμόσφαιρες. Μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου και κυριολεκτικά να μυρίσω την εξωτική μυρωδιά σανταλόξυλου και γιασεμιού. Θα μπορούσα να χαθώ στους ανατολίτικες ήχους του Σιτάρ. Ένιωθα ακόμα και την άμμο της ερήμου ανάμεσα στα δάχτυλά μου. Από όταν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην αρχιτεκτονική, εργάζομαι στην Αθήνα ως αρχιτέκτονας/σχεδιάστρια για περισσότερα από δέκα χρόνια. Στη συνέχεια, ήμουν ευλογημένη (και γενναία) αρκετά για να εγκατασταθώ στις Βρυξέλλες, μια πόλη ανοιχτή στη διαφορετικότητα που διεγείρει τη φαντασία μου μέσα από εμπνευσμένες συναντήσεις και όμορφα μέρη. Οι Βρυξέλλες μού έδειξαν τον τρόπο να εξελιχθώ, να αναζητήσω την ομορφιά σε ό,τι κάνω και να ακολουθήσω τα όνειρά μου. Και είναι έτσι που γεννήθηκε η «Âme Nomâde» Γι’ αυτό ακολούθησε την ευδαιμονία σου. Το σύμπαν θα σου ανοίξει πόρτες εκεί όπου πριν υπήρχαν μόνο τοίχοι. Σας προσκαλώ να ακολουθήσετε αυτό το υπέροχο ταξίδι!
Υ.Γ. Άναμπελ, Αφροδίτη, Κουμ, δεν υπάρχουν λόγια για να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας.

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τις νέες παραλαβές & προσφορές μας!