Υπηρεσίες Design

Η Âme Nomâde αποτελεί καρπό του δημιουργικό γραφείου μας με 12ετή εμπειρία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και την σκηνογραφική επιμέλεια εκδηλώσεων. Είτε πρόκειται για το σπίτι σας, είτε για το γραφείο, το κατάστημα, το όμορφο boutique ξενοδοχείο σας ή ακόμα και εκείνη την εκδήλωση που σχεδιάζετε τόσον καιρό, μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τον χώρο των ονείρων σας σε μαροκινό στυλ.

Θέλετε απλά να αναδιαμορφώσετε την εσωτερική σας διακόσμηση; Μαζί θα αναζητήσουμε μαξιλάρια, καρέκλες, χαλιά, ριχτάρια και πλακάκια σε εντυπωσιακά μοτίβα που σας ταιριάζουν ώστε να φέρουμε αυτήν τη ζεστή μποέμικη πνοή στο χώρο σας. Ακόμη και από την άνεση του σπιτιού σας!

ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΣΤΥΛ

Η εξωτική ομορφιά του Μαρόκο κατακτά από το πρώτο κιόλας ταξίδι. Η Edith Wharton εξερεύνησε το Μαρόκο τη δεκαετία του 1920 και περιέγραψε την ομορφιά του ως μια «γη ομίχλης και μυστηρίων». «Ασημένια πέπλα την ακολουθούν, μέσα από τα οποία προβάλλουν και εξαφανίζονται θόλοι, μιναρέδες, πύργοι και επάλξεις από ξεπλυμένες πέτρες, καυτοί φοίνικες και χιόνια του όρους Άτλαντα, ανάλογα με τη βούληση των νεφών του».

Φωλιασμένο ανάμεσα στην Ευρώπη και την Αφρική, τον Ατλαντικό και τη Μεσόγειο, το Μαρόκο είναι μια χώρα επηρεασμένη από τους πολλούς πολιτισμούς που το περιβάλλουν. Ως εκ τούτου, η μαροκινή αρχιτεκτονική, η εσωτερική διακόσμηση και τα διακοσμητικά στοιχεία αποτελούν ένα ευφάνταστο μείγμα αφρικανικού, αραβικού και μεσογειακού στυλ που αναδεικνύουν μια μοναδική όσο και ευέλικτη θεώρηση του σχεδιασμού.

Το μαροκινό στυλ έχει να κάνει με την ποικιλομορφία, τα ιδιόρρυθμα αντικείμενα, τα ζωντανά χρώματα, τις υφές και τις ρευστές γραμμές. Αυτό το σχεδιαστικό στυλ αντλεί μεγάλο μέρος της έμπνευσής του από τον μαυριτανικό σχεδιασμό της Ανατολής και από τα σχήματα και τα χρώματα των αμμόλοφων της ερήμου. Η ιδιαίτερη ομορφιά του είναι σαγηνευτική και εμπνέει πολύχρωμους και κομψούς εσωτερικούς χώρους.

Μαζί μπορούμε να εργαστούμε για τη δημιουργία μοναδικών εσωτερικών χώρων και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε όλα αυτά τα όμορφα αξεσουάρ ώστε να προσθέσετε μια μαροκινή πινελιά στο δικό σας χώρο!

Εσωτερική διακόσμηση εξ’ αποστάσεως

Αυτή η υπηρεσία παρέχεται για άτομα που κατέχουν ακίνητα που δεν μπορούμε να επισκεφτούμε αυτοπροσώπως. Είναι μια πολύ πρακτική και οικονομική λύση για εσάς που θέλετε να πειραματιστείτε στο χώρο σας. Και είναι διασκεδαστική! Πώς λειτουργεί; Είναι εύκολο!

Πρώτον, πρέπει απλά να μας στείλετε με email φωτογραφίες των βασικών επίπλων και αντικειμένων σας καθώς και ένα σχέδιο με τις κύριες διαστάσεις του χώρου σας. Στη συνέχεια, μόλις ληφθούν όλες οι πληροφορίες, μελετάμε το έργο σας και επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις, να σας γνωρίσουμε καλύτερα, να βελτιώσουμε τις ανάγκες σας για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις προσδοκίες σας (γούστο, επιθυμίες, ενδιαφέροντα κλπ).

Μετά την τηλεφωνική μας συνέντευξη, θα σας στείλουμε μια λεπτομερή εκτίμηση των υπηρεσιών που θα χρειαστούν. Στη συνέχεια θα επεξεργαστούμε όλα τα δεδομένα και θα σας στείλουμε μια ψηφιακή παρουσίαση της προτεινόμενης λύσης με ψηφιακές απεικονίσεις, στυλ σχεδιασμού, χρώματα, υλικά, υφές και ατμόσφαιρες.

Συνήθως αυτή η φάση διαρκεί περίπου 2-3 εβδομάδες ανάλογα με τις ανάγκες του έργου. Και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο βρίσκεται στη δημιουργική πρωτεύουσα της Αθήνας και έχει ως στόχο του να φέρει μια ρομαντική και ανθρωπιστική προσέγγιση στο χώρο του design. Με επικεφαλής τη Μαρία Ντούμα, επαγγελματία αρχιτέκτονα με μεταπτυχιακό τίτλο αρχιτέκτονα και μεγάλη εμπειρία στο conceptual design, η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε περιβάλλοντα έμπνεα από αγάπη. Σεβόμενοι το παρελθόν και την ποικιλομορφία των πολιτισμών, εγκαινιάζουμε μια «νέα εποχή» στο design. Μια εποχή όπου ο σχεδιαστής, ο τεχνίτης και ο χρήστης επανενώνονται.

Έχοντας ιδρύσει το αρχιτεκτονικό μας γραφείο πριν από 12 χρόνια, η σχεδιαστική μας ομάδα έχει ολοκληρώσει εκατοντάδες εμβληματικές οικιστικές, εμπορικές, θεσμικές και δημόσιες εμπειρίες για ιδιώτες πελάτες και εταιρείες από όλο τον κόσμο. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες πελατών όπως ο Georg Jensen, η Medtronic, η Schneider Electrics, η Elta Courier, τα Luxury Boutique Hotels και πολλά άλλα, η δουλειά μας φιλοδοξεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τον καθένα να προσεγγίσει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, να κάνει τα πιο συναρπαστικά όνειρά του πραγματικότητα και να ζήσει το πάθος του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μαζί το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή των ονείρων σας!

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τις νέες παραλαβές & προσφορές μας!