Η σειρά ευεξίας Âme Nomâde είναι μια συλλογή βασικών προϊόντων φροντίδας δέρματος που δημιουργήθηκαν ως γιορτή στη φυσική ομορφιά. Έχουμε επαναφέρει τη ρουτίνα ομορφιάς στον πυρήνα της, χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά για να δημιουργήσουμε απλά και αποτελεσματικά προϊόντα για το δέρμα σας που εντάσσουν την πολυτέλεια της Γης στην καθημερινότητά μας. Αποστολή μας είναι να συνδεθούμε με τον πλανήτη μέσω της δημιουργικής δύναμης της φύσης, να δημιουργήσουμε και να καλλιεργήσουμε μια δημιουργική κοινότητα αναπτύσσοντας ουσιαστικό διάλογο για το πώς κατανοούμε και ερμηνεύουμε τη φύση.

ΕΙΔΗ

Τα καλλυντικά της Âme Nomade συνδυάζουν δραστικά εκχυλίσματα από σπάνια φυτά σε όλο τον κόσμο και βιολογικά αιθέρια έλαια. Κάθε προϊόν μας έχει πολλαπλές δράσεις: Ενυδατώνει, προστατεύει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης ή άλλα προβλήματα. Η χρήση αγνών, 100% βιολογικά πιστοποιημένων αιθέριων ελαίων, επιδρά στη διάθεση, αναζωογονεί, τονώνει, απομακρύνει την ένταση και το στρες.

ΣΥΛΛΟΓΕΣ

Όλα τα προϊόντα περιποίησης συνδυάζονται ιδανικά ώστε να προσφέρουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας! Φροντίστε λοιπόν τον εαυτό σας, δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα στη ζωή και σε αντάλλαγμα θα λάβετε τις θετικές αισθήσεις του καλοκαιριού όλο το χρόνο. Απολαύστε τη συλλογή μας από μικρούς θησαυρούς ευεξίας!

ΔΡΑΣΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τις νέες παραλαβές & προσφορές μας!