Κομψά και άνετα, τα μοναδικά μποέμ κομμάτια μας είναι εδώ για να σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Νιώστε τη μαγική ατμόσφαιρα του Μαρόκου κοντά στο δέρμα σας με αυτή την περιορισμένη έκδοση ενός είδους vintage καφτάνια, φορέματα και μοναδικό manteaux. Κομμάτια που κινούνται απαλά με το σώμα σας, αιχμαλωτίζουν τα θηλυκά περιγράμματά σας και επεκτείνουν τη θετική σας ενέργεια.

ΕΙΔΗ

Όλα τα κομμάτια μας επιλέγονται προσεκτικά με αγάπη. Συνεργαζόμαστε στενά με την ομάδα των τεχνίτες μας, αξιοποιώντας εστιασμένες διαδικασίες για να αναπτύξουμε ένα νέο είδος πολυτέλειας – μια πολυτέλεια που επιδιώκει να επιβραδύνει τον κύκλο της μόδας. Μια πολυτέλεια που επικεντρώνεται στη δεξιοτεχνία, αυξάνοντας παράλληλα την ακεραιότητα των επιλογών μας στη μόδα. Νιώστε τις μαγικές μαροκινές δονήσεις με αυτή τη συλλογή.

ΣΥΛΛΟΓΕΣ

Φόρεμα με ελαφριά ρούχα αλλά με σταθερή ταυτότητα και προβολή.  Η «ταξιδιωτική ψυχή» μας ταξίδεψε από την καρδιά της ερήμου Σαχάρα, σε μαγεμένα δάση της Βόρειας Ευρώπης και μέχρι το Μπαλί, για να σας παρουσιάσει αυτή την εκπληκτική νέα συλλογή. Ελπίζουμε να το αγαπάτε όσο κι εμείς!

ΣΕΖΟΝ

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τις νέες παραλαβε΄ς & προσφορές μας!